Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-24 10:26 Daveko as.com
A Real Madrid legújabb igazolása: Hugo Vallejo Átigazolási hírek

A madridiak megállapodtak a Malagával a 19 éves szélső leigazolásáról. Vellejo szerződése 2023-ig fog szólni, a klubnak komoly tervei vannak a játékossal.

Hugo Vallejo a Real Madrid játékosa. A fővárosi klub, valamint a Malaga egyezségre jutott a fiatal szélső ügyét illetően, akinek szerződése idén nyáron járt volna le. Új szerződése 2023-ig fog szólni, a felek rövid időn belül hivatalos közleményt adnak ki az átigazolásról – számol be a spanyol AS.

Vallejo korábban a Malaga összes hosszabbításra törekvő ajánlatát elutasította, ezért a klub úgy döntött, még a januári átigazolási időszak során elfogadja a Real Madrid ajánlatát. A fiatal játékos azonban nem Zidane vagy Raúl kezei alatt folytatja fejlődését, hanem Fernando Vázquez Deportivójában, ahol a szezon további részét kölcsönben fogja tölteni.

A kölcsönszerződéssel Vallejo lesz a Depor ötödik téli szerzeménye. Elnökük, Fernando Vidal korábban 8-9 új játékosról beszélt, így további erősítés várható a csapatnál.

Vallejo ebben az idényben eddig mindössze 285 percet játszott, mely nagyban köszönhető annak, hogy folyamatosan visszautasította a Malaga ajánlatait. A kölcsönszerződéssel minden valószínűség szerint sokkal több esélyt kap arra, hogy bizonyítsa tehetségét.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend