Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-24 08:42 Daveko as.com
Benzema közel a hosszabbításhoz Egyéb hírek

Francia sajtóértesülések szerint a támadó elfogadta a Real Madrid ajánlatát.

A francia Radio Montecarlo információi alapján Benzema hamarosan aláírja új, 2022-ig tartó szerződését. Az egyezség során a csatár további egy évre kötelezi el magát a Real mellett, a jelenlegi megállapodás ugyanis 2021-ig érvényes. A francia rádió arról is beszámol, hogy a hivatalos bejelentésre a szezon végén kerül sor.

A spanyol AS decemberben számolt be a tárgyalások kezdetéről, melyek végig zökkenőmentesen zajlottak. A 32 éves támadó, aki 2009 óta a klub játékosa, elkötelezett volna a folytatás iránt. Florentino Pérez és Zinédine Zidane egyaránt fontosnak tartotta, hogy szerződése meghosszabbításával biztosítsák Benzema maradását.

A francia lenyűgözte a klubot azzal, hogy Cristiano Ronaldo 2018-as távozása után igazi vezérré lépett elő. Míg Gareth Bale nem tudta betölteni a portugál által hagyott űrt, Benzema a csapat gólvágójává lépett elő: az előző szezonban 30, az ideiben eddig 16 gólig jutott. Emellett azt is elérte, hogy új edzéstervének köszönhetően sérüléseinek száma a minimálisra csökkenjen.

Benzema szerződésének megújításával a Real Madrid megakadályozza, hogy a csatárt más csapatok is megkörnyékezzék. A PSG korábban már kifejezte érdeklődését; míg korábbi klubja, a Lyon, szintén közelről figyelte az eseményeket.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend