Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-25 18:51 ___Samy___ as.commarca.com
Ceballos szeretne távozni Londonból Átigazolási hírek

Dani Ceballos számára szintén nem úgy alakult az elmúlt fél év, ahogy tervezte, így szeretne távozni az Arsenalból. Tavaly nyáron azért hagyta el Madridot, hogy többet játsszon, ezáltal ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon, de időközben Londonban is a mellőzött játékosok közé került.

A Carussel Deportivo spanyol rádióműsor szerint Ceballos elégedetlen a jelenlegi helyzetével, így távozni szeretne az Arsenal csapatából. A spanyol középpályás november elején lépett pályára legutóbb, igaz ebben közrejátszott a sérülése is. Ugyanakkor felépülése óta edzőváltás is történt az angol csapat élén, de Arteta kinevezése után mégsem kapott még lehetőséget.

A jelenlegi helyzet így arra késztette Ceballost, hogy közölje új mesterével a távozási szándékát. A Real Madrid már jelezte is az Arsenal felé a játékos kívánságait, azonban az angol klub azt válaszolta erre a spanyoloknak, hogy nem hajlandóak őt elengedni a januári átigazolási időszakban, ugyanis Ceballos az idény végéig írta alá a szerződését.

A helyzet komplikált, ráadásul játékos úgy néz ki egyedül maradt ebben a helyzetben, mivel a Real Madrid vezetősége nem akar komolyabban belefolyni az ügybe. Ők úgy hiszik, hogy ez egy olyan ügy, amit a játékosnak és a jelenlegi klubjának kell megoldania. Jesus Vallejo helyzete más volt, hiszen ott bevonták a Real Madridot is, és sikerült megállapodásra jutniuk.

Azonban még sok idő maradt hátra az átigazolási időszakból, de nem úgy fest a dolog, hogy az Arsenal vezetősége megváltoztatná a döntését, a Real Madrid pedig a két klub kapcsolatára hivatkozva nem helyez rájuk nyomást. Természetesen aggódnak Ceballos helyzete miatt, de ő volt az, aki a nyáron az Arsenalt választotta.

A jelenlegi állás szerint Ceballos nyári válogatott szereplése veszélyben van, hiszen a megfelelő játékidő hiányában kizárt, hogy bekerüljön Luis Enrique keretébe. Viszont ha az Arsenal hajlandó lenne őt elengedni, akkor fordulhatna a kocka, hiszen a Valencia és az AC Milan is nagyon szeretné a spanyol játékost a csapatban tudni. Ráadásul a Valencia jelenlegi edzője az az Albert Celades, akivel annak idején az U21-es nemzeti csapatnál együtt dolgoztak.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend