Fejléc kép
Fórumajánló
Mbappé: “Most már szupersztár vagyok”
2020-01-25 11:47 ___Samy___ as.com
Mbappé: “Most már szupersztár vagyok” Átigazolási hírekNyilatkozatok

Kylian Mbappé ezúttal a BBC Sportnak beszélt a lehetséges nyári átigazolásáról a Real Madridhoz.

A mindössze 21 esztendős játékos soha nem ússza meg a sajtó munkatársai részéről azt a kérdést, hogy mikor igazol a Real Madridhoz. Most is ez történt, a francia támadó pedig így kommentálta a dolgokat.

“Mindenki erről beszél – mikor fiatal voltam én is erről beszéltem. De most már egy játékos vagyok, és tudom, hogy ennek még nincs itt az ideje”, kezdte Mbappé.

“Januárban vagyunk – az idénynek ez a része a pénzről szól. Képzeljétek el ha válaszolnék a kérdésetekre és mondanék valamit. Mindenki arról beszélne és ez nem jó a PSG-nek.”

“Most a PSG-nél vagyok és 100%-ban a klub mellett állok. Szeretnék segíteni nekik a növekedésben, hogy sok címet nyerjünk. Így tehát számomra ez nem a megfelelő idő, hogy a jövőmről beszéljek.”

“Gondolok a klubra, mert segítettek nekem. 18 évesen érkeztem ide. Akkor még csak egy tehetség voltam, nem egy szupersztár. Most már szupersztár vagyok köszönhetően a PSG-nek és a francia nemzeti csapatnak.”

“Nyugodtnak kell maradnom és a PSG-re kell koncentrálnom. Ezt követően, az idény végén, majd meglátjuk. De most csak a saját céljaimra koncentrálok.”

Teljes menetrend