Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-27 07:47 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „A játékpercektől függetlenül mindenki ugyanolyan fontos nálunk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 21. forduló 2020 JAN 26 (vasárnap) 21:00 Estadio José Zorrilla 0-1

A Real Valladolid elleni győzelem után Sergio Ramos és Lucas Vázquez is nyilatkozott.

Sergio Ramos

„Egyik csapat otthonában sem könnyű játszanunk, mindenki odateszi magát. Ismertük a Valladolid felállását, és hogy nehezebb ellenük üres területeket találnunk. Szoros felállásban játszottak, nehéz dolgunk volt. Az első félidő kicsit nehezebb volt, a másodikban sikerült több területet találnunk, támadnunk a széleken és végül Nacho-nak sikerült gólt is szereznie”.

„Örülünk, mert teljesítettük a kitűzött célunkat, és három ponttal megyünk haza. Így is kell folytatnunk a következő fordulókban. Korai még következtetéseket levonni a bajnokságban, mert sok meccs van még hátra, nagyon hosszú a szezon. Bárki ellen, bárhol veszíthetsz pontokat. Meccsről meccsre fogunk haladni, igyekszünk megszerezni a három pontot mindegyiken. Azt akarjuk, hogy mindenki lássa, mennyire elkötelezettek vagyunk”.

Nacho és Zidane ölelése
„Nagyon jó pillanat volt, összefoglalta hogy milyen egységet alkotunk a keretben. Ez az egyensúly létfontosságú, és bár vannak játékosok akik nem kapnak annyi lehetőséget, de mindenkinek felkészültnek kell lennie, mert mindannyian ugyanolyan fontosak vagyunk a csapatban, az eddig lejátszott percektől függetlenül”.

Lucas Vázquez

„Tudtuk előre, hogy kemény meccs vár ránk. A Valladolid megnehezíti az ellenfelei életét hazai pályán. Örülünk, mert sikerült elvégeznünk a munkánkat, és megszereztük a három pontot. Nagyon intenzív első félidőnk volt, a Valladolid jól védekezett. A második félidőben fokozatot kapcsoltunk. Örülünk neki, hogy a tabella élére kerültünk, és remélhetőleg ott is tudunk maradni a bajnokság végéig”.

Tizenegy fordulóan nem kapott gólt a csapat bajnokságban, és tizennyolc játékos volt már eredményes
„Ez megmutatja, hogy milyen kemény munkát végzünk ebben a szezonban. Soha nem hagyjuk abba, mindig keményebben dolgozunk, mert csak így tudsz dolgokat nyerni a végén”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend