2020-02-03 11:11 ___Samy___ as.com
Varane elárulta, hogy Mendy mit kapott karácsonyra a csapattól Nyilatkozatok

Raphael Varane a városi derbit követően elárulta a nagyérdeműnek, hogy honfitársa és egyben csapattársa, Ferland Mendy mit kapott karácsonyra a csapat játékosaitól.

Először is szót ejtett honfitársáról, akit természetesen csak dicsérni tudott: “Jó formában van és igazolja a benne rejlő potenciált. Nagyon jó játékos, védekezésben pedig nagyon stabil. Nagyszerű fizikuma van és ezt képes kihasználni is egy mérkőzés során. Jól halad a beilleszkedése, és egyre inkább kezdi megismeri, hogy miről szól a Real Madrid. Franciaként segíteni tudok neki a beilleszkedésben.”

Ezt követően pedig következett az a bizonyos karácsonyi ajándék: “Adtunk neki egy téglát, mert néha edzésen egy kicsit kemény, és mindig megrúgja a csapattársait. De ez csak egy vicc. Tudjuk nagyon jól, hogy ő egy nagyszerű védő, fizikailag hihetetlen és sokat segít a csapatnak. Tudjuk azt is, hogy Marcelo milyen minőséget képvisel, és ő is nagyon jó…Az jó dolog, ha a csapatnak ilyen minőségi játékosai vannak és harcolnak a helyekért.”

Teljes menetrend