2020-02-04 10:37 ___Samy___ managingmadrid.com
Bale ügynöke: “Gareth boldog Madridban” Nyilatkozatok

Jonathan Barnett a TalkSporttal készült interjú során elárulta, hogy ügyfele hogyan éli meg a jelenlegi helyzetét.

Barnett szerint Bale boldog a spanyol fővárosban, és ez nem a pénz vagy játékidő kérdése.

“Gareth nagyon boldog ott és nézzük reálisan a dolgokat: a legtöbb klub nem engedheti meg őt magának, pénzügyileg. Könnyű azt mondani, hogy ‘mondj le a fizetésedről és játssz valahol máshol’, de ez nem a pénzről szól. Az életstílusáról és a gyerekéről szól, aki Madridban nőtt fel”, mondta Barnett mielőtt cáfolta volna a Tottenhammel kapcsolatos pletykákat, ugyanis állítólag a volt csapata bejelentkezett érte a múlt hónapban.

Ha Bale nem hajlandó feladni a jelenlegi madridi életét egy új szerződésért cserébe, ahol több játékidőt is garantálnak neki, akkor a Real Madridnak borzasztóan nehéz lesz új csapatot találnia a walesi támadó számára. Ezt persze attól függetlenül, hogy Zidane már egy ideje ezt szeretné.

Egész nyáron arról szóltak a hírek, hogy Bale már fél lábbal kint van Madridból, de végül mégis maradt mindenki a helyén. Már egy jó ideje mellőzött játékos Zidane irányítása alatt, aki valószínűleg egy nagy csapat megkeresésének beérkezéséig nem hajlandó elhagyni a Real Madridot. Annak ellenére, hogy ez aligha fog megtörténni a jelenleg betöltött szerepe miatt.

Teljes menetrend