2020-02-04 17:33 ___Samy___ as.com
Casemiro, Carvajal és Lucas játéka kérdéses a Sociedad ellen Sérülések, eltiltások

Zinedine Zidane problémákkal nézhet szembe, ami a csapat jobb oldalát illeti. Azonban amellett, hogy Carvajal és Lucas sem tudta vállalni a mai edzést, még Casemiro is a hiányzók táborát erősítette.

Casemiro és Lucas sem tudott ma a többiekkel együtt dolgozni, Carvajal pedig már a tegnapi edzésen is a teremben volt kénytelen teljesíteni az edzést. Ez akár nagy probléma is lehet Zidane számára, hiszen csütörtökön már a Sociedad ellen játszik kupameccset a csapat a Santiago Bernabéuban, és a jelenlegi állás szerint a francia szakembernek megoldást kell találni a jobb oldalra.

Carvajal minden bizonnyal pihenőt kap csütörtök este, hiszen hétvégén a Real Madrid az Osasuna ellen vendégeskedik. Így ez azt jelenti, hogy Zidane mesternek nem lesz egyetlen kifejezett jobbhátvédje sem bevethető. Mivel Odriozola múlt hónapban a Bayern Münchenhez távozott, így már csak Nacho az egyetlen olyan játékos a keretből, aki képes lehozni a posztot. Bár Lucas is játszott már ott, de valószínűleg ő sem lesz ott a sérülése miatt.

Casemiro szintén pihentetve lesz, ami rá is fér, mivel ő a keret legtöbbet használt játékosa. Így Kroos vagy Valverde léphet pályára a helyén.

Jó hír azonban, hogy Bale és Hazard is játékra kész, Aseniso pedig már a célegyenesben jár a felépülését illetően.

Teljes menetrend