Fejléc kép
Fórumajánló
Odegaard: “A terv az, hogy a következő idényben is a Real Sociedadban maradok”
2020-02-04 17:51 ___Samy___ managingmadrid.com
Odegaard: “A terv az, hogy a következő idényben is a Real Sociedadban maradok” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A norvég csodagyerek a csütörtöki mérkőzéssel kapcsolatosan állt a sajtó munkatársai rendelkezésére, ahol természetesen szóba került a jövője is.

Martin Odegaard jelenleg a Real Sociedadnál szerepel kölcsönben egy két éves kölcsönszerződés keretein belül. A norvég játékos ragaszkodik ahhoz az ötletéhez, hogy jövőre is baszk csapatnál marad még annak ellenére is, ha a Real Madrid már idén nyáron szeretné őt visszavenni.

“Ez a terv, semmi nem változott. Nagyon boldog vagyok itt és csakis a jelenre koncentrálok”, mondta Odegaard, aki hozzátette, hogy a Real Sociedad képes legyőzni a Real Madridot.

“Szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtottunk a bajnoki meccsen, különösen az első 40 percben, mielőtt megszerezték a vezetést. Így kell játszanunk 90 percen keresztül és ha így teszünk, szerintem nyerhetünk is.”

Természetesen Zidane neve sem maradhatott ki a kérdések közül, hiszen a Castillánál együtt dolgoztak.

“Jó a kapcsolatunk, sokat tanultam tőle. Ő egy nagyszerű edző és sokat tud a futballról. Nagyon örülök neki, mert jó munkát végez”, mondta.

A Real Sociedad természetesen mindent bele fog adni a Kupában, mondta a norvég középpályás.

“Ez már a negyeddöntő, egy nagyon különleges mérkőzés. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, és szeretnénk bejutni a következő körbe. Álomszerű lenne, ha valami nagy dolgot vinnénk véghez a Spanyol Kupában.”

Teljes menetrend