2020-02-05 13:55 ___Samy___ as.commanagingmadrid.com
Kovacic: “Zidane és Lampard hasonló edzők” Nyilatkozatok

A Chelsea horvát középpályása a Four Four Two-nak adott interjújában elárulta, hogy miért hagyta el Madridot, és tette át székhelyét Londonba.

Mateo Kovacic az interjúban azt is elmondta, hogy egyáltalán nem neheztel sem a Real Madridra, sem Zinedine Zidane-ra, de azt nem vette jó néven, hogy a 2018-as BL fináléban nem kapott lehetőséget a Liverpool ellen. Először azonban jelenlegi edzőjét méltatta.

“Zidane hasonló volt ahhoz, ahogy most Frank Lampard irányítja a csapatot, a szemléleteik pedig igazán közel állnak hozzám.”

“Nagyszerű volt játszani Zidane irányítása alatt, de azt hittem, hogy megadja nekem a kiérdemelt lehetőséget, és így pályára léphetek a harmadik Bajnokok Ligája döntőben”, mondta, hiszen nem kapott lehetőséget a mérkőzésen.

“Ez állt leginkább a bosszúságom mögött, de ilyen a futball, rossz érzések nélkül váltunk el”, tette hozzá.

A korábbi előjelek szerint úgy tűnt, hogy Mateo Kovacic lesz Luka Modric utódja, de ez a játékos most úgy néz ki, hogy Fede Valverde lesz. Kovacic még mindig csak 25 éves, és fontos láncszem Lampard csapatában.

A Real Madrid egyébként 30 millió eurót fizetett az Internek Kovacic szolgálataiért, akit aztán 45 millióért adott tovább a Chelseanek két évvel ezelőtt.

Teljes menetrend