Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo: “Nem tudtunk visszajönni a meccsbe, pedig mindent beleadtunk a végén”
2020-02-07 07:06 d.gergo realmadrid.com
Marcelo: “Nem tudtunk visszajönni a meccsbe, pedig mindent beleadtunk a végén” NyilatkozatokSpanyol Kupa
Copa del Rey - Negyeddöntő 2020 FEB 06 (csütörtök) 19:00 Estadio Santiago Bernabéu 3-4

A Real Sociedad elleni kiesés után Marcelo és Vinicius Jr. is értékelték az összecsapás eseményeit.

Marcelo

“A tőlünk telhető legjobban próbáltunk játszani a végsőkig, de túl kevés volt ez túl későn. Az első félidő kemény volt, bár a labdabirtoklásunk elegendő volt, gólt nem sikerült szereznünk. A szünet után mindent beleadtunk, de nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Úgy reagáltunk, ahogy reagálnunk kellett: futottunk és küzdöttünk. Nagy kár a kiesésért, de két másik tornában még mindig ott vagyunk”.

“Nincs két egyforma mérkőzés. Soha nem szeretünk gólt kapni, de nehéz ezt elkerülni, és ma négyet is kaptunk, hazai pályán. Erősek vagyunk, és mély a keret. Mindig győznünk kell, de amikor nem sikerül, az kemény nekünk”.

Vinicius Jr.

“Nem voltunk formában, és nehéz meccset játszottunk. Ezúttal az egyenes kieséses szakaszban csak egy meccset játszottunk, és elveszítettük. Nehéz otthon veszíteni, mert veretlenek voltunk eddig a Bernabéuban”.

“Harcolni fogunk a szezon végéig. A meccs végén nem szoktuk megbeszélni közösen a dolgokat, holnap fogjuk átbeszélni, hogy mit rontottunk el. A szurkolóknak is folytatniuk kell, mert a végsőkig fogunk harcolni a bajnokságért és a Bajnokok Ligájáért is”.

Bizalom
“Olyan vagyok, mint az előző szezonban. Szeretnék harcolni a szezon végéig, remélem nem szedek össze semmilyen sérülést. Az edző mindig megmutatta, hogy bízik bennem, és most játékidőből is több jut nekem”.

Teljes menetrend