Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott”
2020-02-09 22:34 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2020 FEB 09 (vasárnap) 16:00 El Sadar 1-4

Az Osasuna elleni győzelem után Casemiro és Federico Valverde is nyilatkozott.

Casemiro

“Tudtuk, hogy ilyesmi meccs lesz a mai, gratulálnunk kell az Osasunának, mert a szurkolóik remekül támogatták őket, és ők is jól játszanak. Az első tizenöt percben nagy nyomást helyeztek ránk, és meg is szerezték a vezetést. De hideg fejjel játszottunk tovább, nyugodtak maradtunk, visszajöttünk a meccsbe és mi irányítottunk. Az egész csapat nagyon jól játszott”.

“A héten kiestünk a Copa del Rey-ből, és nagyon nehéz volt az a meccs számunkra, különösen mentálisan. De megmutattuk, hogy harcolunk mindenért. Tudjuk, hogy nagyon sok minden forog még kockán, és nagyon fontos ez a ma megszerzett győzelem és három pont”.

“Az edző világossá tette, hogy hogyan akar dolgozni. Mindannyian fontosak vagyunk a csapaton belül, és akik játszottak ma, azok jó munkát végeztek. Ez kell ahhoz, hogy trófeákat nyerhessünk. Jó játékosokkal teli összetett keretre van szükségünk”.

Valverde

“Örülünk, kihasználtuk a helyzeteink java részét. Tudtuk, hogy kemény meccsünk lesz itt egy olyan ellenféllel szemben, akik nem sok mérkőzést veszítenek el hazai pályán. Tudtuk előre, hogy erősen és összeszedetten fognak majd kijönni a pályára. Igyekeztünk mi is jól kezdeni a meccset, de nem sikerült és hátrányba is kerültünk. Végül sikerült megfordítanunk, a második félidőben pedig lezártuk a meccset. Bárcsak ne kaptunk volna gólt az elején, de legalább ez felébresztett bennünket. Kellett ez ahhoz, hogy visszajöjjünk a meccsbe”.

Pontok
“Minden győzelemmel közelebb kerülünk a célunk eléréséhez, ami az, hogy magasba emelhessük a bajnoki trófeát. Keményen kell dolgoznunk a csapatért mindannyiunknak, és igyekszem mindig kivenni a részemet ebből, és próbálom támogatni a csapatot, amikor csak tudom”.

Teljes menetrend