Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Három nagyon fontos pontot szereztünk ma”
2020-02-09 22:06 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Három nagyon fontos pontot szereztünk ma” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2020 FEB 09 (vasárnap) 16:00 El Sadar 1-4

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott a spanyol bajnokság 23. fordulójában, az Osasuna otthonában. A mérkőzés lefújása után Zinedine Zidane így értékelte a délután eseményeit:

“Erősen kezdtünk, de az Osasuna is. Rögzített helyzetből lőttek nekünk gólt, de kitartottunk amellett, amit jól csinálunk: hittünk a focinkban, és az első gólunk után már egy másik meccset láthattunk. Nem könnyű, amit csinálunk. Nem nyertünk még semmit, de három nagyon fontos pontot szereztünk ma”.

“Nehéz helyszínen kellett pontokat szereznünk, nem könnyű itt nyernie a vendég csapatoknak. Pár nehézséggel indult számunkra a meccs, kaptunk egy gólt egy rögzített helyzetből, de kiegyenlítettünk és onnantól kezdve elkezdtünk jobban játszani. Az egész csapatnak keményen kellett dolgoznia, és megérdemeltük a győzelmet egy olyan csapattal szemben, akik nagyon megnehezítették az életünket ma”.

Lucas Vázquez: “Jó munkát végeztünk, és a küldetésünket végrehajtottuk”

A csapat harmadik gólját szerző Lucas Vázquez is nyilatkozott a lefújás után.

Isco
“Nem tudom, hogy ez volt-e az eddigi legjobb teljesítménye, de fantasztikus. Fontos a jelenléte a vonalak között a labdabirtoklás szempontjából. Nagyszerű teljesítményt nyújtott, mint a többiek is, és nagyon örülök a góljának is. Fontos játékosa a keretnek, és létfontosságú a pályán. Nagyon szeretem a játékát, és fantasztikus meccs volt ez számára”.

Bale
“Tetszett a játéka, és mindent beleadott mind a támadások, mind pedig a védekezés során. A végén már nem bírta annyira erőnlétileg, ezért cseréltük le. Nagyon sokat fog adni ennek a csapatnak a szezon végéig, számítani fogunk rá”.

Hazard
“Nem a mai meccs volt a megfelelő pillanat a visszatérésre számára. Meglátjuk majd hét közben, hogy hogyan alakul a helyzete. Szüksége van a munkára, hosszú hét vár ránk és remélem jövő héten már játszhat ő is”.

Casemiro: “Az egész csapat nagyon jól játszott”

Casemiro és Valverde nyilatkozata az Osasuna elleni győzelem után.

Teljes menetrend