2020-02-10 10:24 ___Samy___ marca.com
James láthatatlan Zidane Madridjában Egyéb hírek

James Rodríguez egyre inkább elveszni látszik a Real Madridban, amelyet Zinedine Zidane irányít.

Mióta a francia mester lecserélte őt a Scoiedad elleni kupameccsen már a félidőben, senki sem biztos abban, hogy ez miért is történt meg. Toni Kroos és Isco cseréjét a városi derbin például részletesen megmagyarázta. Zidane magára vette a felelősséget, és sajnálkozott amiatt, hogy a fent említett párost idő előtt le kellett cserélje.

A Sociedad ellen azonban nem volt semmilyen különösebb magyarázata a cserének. Taktikai okok miatt feltételezhettük a cserét, de sokak szerint ez egy övön aluli ütés volt James számára. Az igaz, hogy a középpályás szenvedett a mérkőzés elején, de senki nem mondott semmit egy lehetséges sérülésről sem.

James a mérkőzés után sem pénteken, sem szombaton nem vett részt az edzésen, pedig semmilyen hivatalos bejelentés nem történt sérülésről. Sőt, a klub megemlítette, hogy csak Mariano és Asensio dolgoztak az edzőteremben, de James sehol.

Ami talán még rosszabb, hogy Zidane a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kapott kérdéseket Marcelóról, Bale-ről, Casemiróról vagy éppen Viniciusról, de Jamesről senki nem kérdezett egy szót sem.

Olyan, mintha láthatatlanná vált volna a Real Madrid számára, ami rossz jel. Előnyösebb lenne, ha valamilyen információt tennének közzé James helyzetéről.

A jelenlegi helyzet tükrözi James idei szezonját, ami a játékos és a szurkolók számára is borzalmas, a távozása emiatt egyre közelebb van. Ezúttal pedig csak ez az egyetlen járható út.

Teljes menetrend