2020-02-12 14:35 ___Samy___ managingmadrid.com
Lunin: “Nem tudok semmit a Real Madrid következő idényéről” Átigazolási hírek

Andriy Lunin, aki a múlt hónapban csatlakozott a Real Oviedóhoz, nyilatkozatot adott az Onda Cerónak. Ebben elmondta az ukrán kapus, hogy még semmit nem tud a következő idényről.

Lunin a 2018/19-es idényben a Leganéshez került kölcsön, ahol szinte alig kapott lehetőséget. Emiatt az idény elején a Valladolidhoz került, ahol ugyanaz a sors várt rá. Azonban múlt hónapban a Real Madrid közbe lépett, és tovább adta a kapust az Oviedónak.

“Hogy miért nem játszottam a Leganésnél? Kérdezzék meg az edzőt, mert fogalmam sincs. Dolgoztam és edzettem, szóval készen álltam a játékra”, mondta Lunin. “Számomra nehéz volt a padon ücsörögni a Leganésnél és a Valladolidnál, csak szerettem volna tovább fejlődni kapusként.”

A Real Madrid második számú kapusa, Alphonse Areola jelenleg szintén kölcsönben van a spanyol fővárosban, így még az is megeshet, hogy a következő idényben Courtois helyettese Lunin lesz. Már persze, ha a madridi klub vezetősége nem próbálja meg végleg megszerezni a francia kapust a PSG-től, ugyanis erről is volt már hír korábban.

Lunin azonban semmit nem tud a jövőjéről: “Nem tudok semmit a Real Madrid következő idényéről. Kapcsolatban vagyunk a klubbal, de nem tudok semmit.”

Teljes menetrend