2020-02-13 14:13 ___Samy___ marca.com
Zidane és a szelfi Egyéb hírek

Ignacio Hernández épp Valdebebas környékén haladt az autójával, mikor egy körforgalomhoz érvén elsőbbséget szeretett volna adni a mellette lévő autósnak. Eközben a mögötte haladó jármű hátulról belement.

Hogy mégis miért érdekes ez a hír egy Real Madridos hírekkel foglalkozó portálon? Azért, mert a balesetet okozó autót nem más vezette, mint Zinedine Zidane.

A történetet Ignacio Hernández, aki egy helyi bútorbolt igazgatója, mesélte el a ‘La Voz de Galicia’ hírlapnak. Ignacio mikor kiszállt az autóból, hogy megnézze mekkora kár keletkezett, nem kicsit lepődött meg. A mögötte lévő autóban ugyanis Zidane ült.

“Amint megláttam őt, felismertem, és azt mondtam neki: ‘Jobb szerettem volna Önnel más körülmények között találkozni, de így sem rossz.'”

Ignacio felajánlotta Zidane-nak, hogy a biztosítási papírokat majd később rendezzék el, hiszen az edzőközpont közelsége miatt bármikor odasiethetett volna a sajtó. Viszont a pillanatot megörökítve, a vétlen sofőr arra kérte a francia szakembert, hogy készítsenek egy szelfit.

“Mondtam neki, hogy készíthetnénk egy szelfit, mert nem fogják elhinni, hogy Zidane jött belém. Ő erre kedvesen azt válaszolta, hogy természetesen. Levette a sapkáját, és készítettünk egy képet.”

Később Ignacio Hernández Zidane képviselőjétől kapott egy hívást, melyben hálájukat fejezték ki.

“A képviselő azt mondta, hogy nagyon hálás, mivel Zidane épp edzésre sietett. Ezért megköszönte, hogy nem tartottam őt fel aláírások, mezek vagy jegyek kérésével.”

Hivatalos közlemény: Hazard 2019.06.07. 22:47
Teljes menetrend