2020-02-14 10:37 Daveko as.com
A Real Madrid Lautaro Martínez leigazolását fontolgatja Átigazolási hírek

Az argentin TyC Sports értesülései szerint a madridiak vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a nyáron kifizessék az Internazionale csatárának kivásárlási árát.

Martínez eddig 16 gólt szerzett a szezonban
A támadó kivásárlási ára 111 millió euró lesz a nyáron. Az összeg megfizethető ár annak fényében, hogy a 22 éves Martínez az európai bajnokságok egyik legjobb csatárteljesítményét tudhatja magáénak a szezonban, 28 mérkőzésen szerzett 16 góllal és 4 gólpasszal.

A TyC Sports úgy tudja, a Real Madrid nem kevesebb mint évi 14 millió eurós fizetést adna a támadónak, aki már egy ideje felkeltette Florentino Pérez klubelnök figyelmét. 6 hónappal azelőtt, hogy 2018 júniusában Martínez 25 millió euróért a Racing Club de Avellaneda együtteséből az Inter csapatába igazolt, már szóba került a Real érdeklődése. Akkor így nyilatkozott a Tyc újságírójának: “Sok ajánlatot kaptam, ők is [a Real Madrid] beszélni akartak velem.”

A Barcelona Suárez utódját látja benne
Ha a madridiak harcba szállnak Lautaro Martínez megszerzéséért, komoly vetélytársuk lesz az ősi rivális Barcelona személyében. A katalánok egyik kiszemeltje Luis Suárez helyére hosszú távon nem más, mint az argentin csatár.

Teljes menetrend