2020-02-17 07:04 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Kemény meccsek várnak ránk, és koncentrálnunk kell” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2020 FEB 16 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-2

A Real Madrid négygólos meccsen osztozott a pontokon a Celta Vigo csapatával a spanyol bajnokság 24. játéknapján. A lefújás után Zidane így értékelte az estét:

“Mindig is csalódott leszel, ha hazai pályán elhullajtasz két pontot. Nagy csapás ez számunkra, mert beleadtunk mindent a végén is. A Celta Vigo hamar gólt szerzett a meccsen, és letáboroztak a saját térfelükön. Az első félidőben megszenvedtünk vele, hogy réseket találjunk a pályán, mert túlságosan középen játszottunk. A második félidőben sokkal jobbak voltunk, és lendületesebben játszottunk”.

“Még mindig első helyen vagyunk a tabellán, ami sokat jelent. Benne van a pakliban, hogy pontokat veszítünk, ilyen a labdarúgás. Tudjuk, hogy apró részletek döntenek, és hogy fejlődnünk kell, és összpontosítanunk kell a meccs végéig, különben gondot okozhatnak nekünk. A tabella élén állunk, és folytatnunk kell a munkát, harcolnunk kell”.

Két kapott gól
“Kemény meccsek várnak ránk, és koncentrálnunk kell. Az első gólt egy hibából kaptuk, de el kell mondanunk, hogy csodálatos passz volt az Denis Suáreztől. Ez a foci. Nagyon jó játékosok ellen játszottunk, és két gólt is lőttek. Mindig is 4-3-3-ban játszottunk, nem gondolom, hogy a védelmünket ez gyengítette volna. Az első gólnál nem álltunk fel rendesen, az ilyen apróságok megesnek”.

Hazard
“Örülök neki, hogy visszatért és tudott játszani hetven percet. Tudjuk, milyen játékos ő, és hogy mit tud adni a csapatnak. Három hónapot hagyott ki, és ennyi szünet után nem könnyű olyan szinten teljesíteni, mint ahogyan azt ő tette ma”.

Bale
“Minden rendben van. Elégedett vagyok a teljesítményével. A szurkolók a főnökök, és Bale-nek ma jó meccse volt”.

Fejlődés
“Nem vagyunk rossz formában, de még mindig sok szempontból tudunk javulni, beleértve például a védekezést”.

Marcelo
“Jól védekezett ma. Tetszik, amit a játékosaimtól látok a pályán”.

Zidane számít Ramosra 2019.05.27. 08:15
Hivatalos a Celta elleni keret 2020.02.16. 11:51
Teljes menetrend