Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-18 21:34 LBatmaan marca.com
Zidane tökéletes terve Hazard visszatérésére Egyéb hírek


Miután Eden Hazard hosszú sérülése után ismét pályára lépett a hétvégén, Zidane-nak oda kell figyelnie, hogy a belga visszatérését ne siettesse.

A három hónapos kényszerpihenő után meglepő volt, hogy rögtön a kezdőben láthattuk Hazardot a Celta Vigo ellen, ahelyett hogy a padról szállt volna be csereként, bár az edző és a játékos egyértelműen jelezte korábban, hogy ez is volt a terv: Hazard-ot nem a padról akarták pályára küldeni, hanem egyből a kezdőcsapatban szerették volna, hogy visszatérjen.

A belga szélső felépülését előbb január 18-ra várták a Sevilla ellen, ám akkor nem került be a keretbe, mint ahogy a madridi derbire készülő csapatba se február elsején, sem pedig a Real Sociedad elleni Király kupa kiesésnél.

Ez alatt az idő alatt Zidane-t folyamatosan kérdezték a sajtó munkatársai, hogy mikor játszhat újra Hazard, ám a mester folyamatosan kizárta a korai visszatérés lehetőségét. Csak úgy akarta pályára küldeni játékosát, hogy már 100%-os állapotban legyen, ami a hétvégi bajnokin meg is történt. A szélső a jó játéka mellett a 72. percben ki is harcolt egy 11-est, ami Sergio Ramos biztos lábbal értékesített.

A terv tökéletesen működött, de még nem zárult le. Zidane a lehető legjobb formába akarja hozni Hazardot a következő két fontos mérkőzésre. Először a Manchester City látogat a spanyol fővárosba a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágójára, majd négy napra rá a Barcelonát látja vendégül a Királyi Gárda.

A két találkozó előtt még a Levante otthonában vár egy spanyol bajnoki a csapatra. Még nem lehet tudni, hogy Hazard kimarad-e a keretből, vagy őt is magával viszi Zidane a soron következő nagyobb próbatételek előtt”.

Az elmondható, hogy a Real Madrid remekül abszolválta a három hónapot amíg Hazardot nélkülözni kellett. Ez idő alatt a csapat a Spanyol Bajnokságban az élre ugrott, valamint január elején megnyerte a Spanyol Szuperkupát.

Hazard és az edzői stáb fő feladata most az, hogy 16 meccs kihagyás után formába hozza a korábbi Chelsea játékost. Nem lesz egyszerű, de kulcsfontosságú lehet a csapat számára ez előttük álló időszakra nézve.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend