Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-19 10:43 ___Samy___ marca.com
Benzema a góllövő cipőjét keresi Érdekességek, statisztikák

Mostanában elmaradnak a gólok Karim Benzemától. A franca csatár a legutóbbi 11 mérkőzésen csak kétszer talált a kapuba.

Az egyik gólt azt a Zaragoza ellen szerezte még a Spanyol Kupában, a másikat pedig az Atletico Madrid elleni városi derbin, ami a mérkőzés egyetlen találatát is jelentette.

A gyenge periódus ellenére még mindig kijelenthető, hogy Benzema a mai Real Madrid támadósorának legfontosabb eleme. Gareth Bale sajnos nagyon formán kívül van, Luka Jovic eddig nem kapott túl sok lehetőséget, Eden Hazard pedig épp most tért vissza a sérüléséből, így a francia játéka még inkább nélkülözhetetlen ebben az idényben.

Benzemától a 2019-es naptári évben csak Lewandowski (48 gól), Messi (45) és Mbappé (39) lőtt több gólt. Karim 35-el zárta az előző évet.

Az eddigi 18 gólja azt jelenti, hogy ő vezeti a Real Madrid házi góllövő listáját, mögötte a második helyen jócskán lemaradva Rodrygo, illetve Sergio Ramos, 7-7 találattal.

Zidane nagyon reméli, hogy honfitársa ismét elkezdi konstans termelni a gólokat, akárcsak az idény első felében, hiszen a csapatnak most nagyon nagy szüksége lenne rá. Nemsokára ugyanis a Manchester City és a Barcelona ellen kell kifutni a gyepre.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend