2020-02-19 11:22 ___Samy___ managingmadrid.com
Pogba idén nyáron távozni szeretne Átigazolási hírek

AZ ESPNFC hírei szerint a befutó a Real Madrid, a Barcelona, vagy a Juventus lehet.

Rob Dawson szerint Paul Pogba idén nyáron ismét megpróbál távozni Manchetsterből. Ugyanezzel már 2019 nyarán is próbálkozott, de mivel a Manchester United vezetősége minden megkeresést visszautasított a Real Madridtól, ezért a francia középpályás végül maradt a helyén. Ezt a lehetőséget pedig Fede Valverde köszönte szépen és ki is használta, így már egyáltalán nem biztos az, hogy a Real Madrid idén nyáron is be fog érte jelentkezni.

Pogba ebben az idényben csak nyolc mérkőzésen lépett pályára, így egyértelműek a szándékai; el akarja hagyni a Manchester Unitedet. Azonban ha az angolok továbbra is olyan összeget kérnek érte, mint tavaly nyáron, akkor nem biztos, hogy lesz olyan csapat, amelyik teljesíteni tudja ezt a feltételt.

Az egyenleten azonban változtathat Zidane személye, hiszen nagy kedvence Paul Pogba. Ráadásul a Real Madridnak még középpályásra lenne szüksége, hiszen Modric már sajnos nem fénykorát éli. Azonban Valverde ebben az idényben stabil kezdőjátékossá nőtte ki magát, így nem biztos, hogy lenne hely Pogba számára a kezdőcsapatban.

Teljes menetrend