Fejléc kép
Fórumajánló
Hazard már több mérkőzést hagyott ki az elmúlt fél évben, mint a Chelsea-ben hét év alatt
2020-02-24 11:41 ___Samy___ as.com
Hazard már több mérkőzést hagyott ki az elmúlt fél évben, mint a Chelsea-ben hét év alatt Sérülések, eltiltások

Eden Hazard idei szezonja csalódás a játékos és a klub számára is. Eddig 18 mérkőzést hagyott ki sérülés miatt, és most ehhez jöhet még 10.

Eden Hazardnak idén nincs szerencséje. Az ősszel a jobb bokája sérült meg, melynek következtében három hónapig harcképtelen volt. A Celta Vigo elleni mérkőzésen tért vissza ebből a sérülésből, és egész jó formában futballozott a körülményekhez képest. Mindenki pozitívan nyilatkozott a belga támadó állapotáról, hiszen jó ütemben haladt afelé, hogy a Barcelona és a Manchester City ellen már 100%-os állapotban legyen.

Azonban a Levante ellen ismét megsérült, ráadásul ugyanúgy a jobb bokája. Eddig 18 meccset hagyott ki sérülés miatt, most pedig legalább 10 vár még rá, többek között a Barca és a City elleni is.

Az elmúlt 7 idényben Hazard összesen 20 mérkőzést hagyott ki sérülés miatt a Chelsea színeiben. Olyan sérülést viszont nem szedett össze, ami miatt 5 meccstől többet kellett volna kihagynia. A 2015/16-os idényben volt egy csípő problémája, ami miatt 42 napos pihenő várt rá; 5 összecsapásról maradt le. Ez volt a legtöbb.

Hazard, aki nyáron csatlakozott a Real Madridhoz, 5 kilós súlyfelesleggel érkezett Spanyolországba. Az előszezonja nem sikerült jól, a vége pedig egy combhajlító izomsérülés lett. Emiatt nem volt ott a Real Madrid első három mérkőzésén.

Aztán októberben kihagyta a Mallorca elleni meccset, de itt szerencsére a gyermekének születéséről volt szó. Aztán még ebben a hónapban bokasérülést szenvedett, ami miatt hónapokra kidőlt.

Most a Real Madrid ismét lépéshátrányba került a bajnokságban. Hétközben a Manchester City, hétvégén pedig a Barcelona érkezik a Bernabéuba. Hazard azonban nem lesz ott a pályán.

Teljes menetrend