Fejléc kép
Fórumajánló
Vinicius esélye a tündöklésre?
2020-02-24 22:23 Santavecz Anita marca.com
Vinicius esélye a tündöklésre? Sérülések, eltiltások

Eden Hazard sérülése a feje tetejére állíthatja Zinedine Zidane elképzeléseit a soron következő rangadókra.

A csapat előtt két fontos mérkőzés áll, és a belga nem fog játszani sem a Manchester City elleni bajnokok ligája mérkőzésen, sem pedig a Barcelona elleni bajnoki meccsen – mint kiderült, jó eséllyel a szezon hátralévő részét is kihagyni kényszerül a játékos. Persze Zidane előtt vannak más lehetőségek, mint például az öttagú középpálya, amit a Spanyol Szuperkupán is láthattunk a csapattól.

Viszont abban az esetben, ha a blancók edzője nem akar túl sokat alakítani a csapatán, talán ez lehet Vinicius Junior esélye a tündöklésre. A brazil jól megállta a helyét Hazard helyettesítéseként a Levante ellen és megmutatta szurkolóknak a kreativitását a valenciai csapat stadionjában.

Másrészt Gareth Bale, Rodrígo Goes*, Lucas Vázquez és Isco is bevethető lenne a pálya bal oldalán, ha Zidane végül ilyen felállás mellett döntene. A Manchester City elleni meccsen Vinicius kezdése nem lenne meglepő, hiszen mind a kezdőcsapat tagjaként, mind pedig csereként jó teljesítményt nyújtott az elmúlt hetekben.

*Rodrygo a Castilla csapatában kiállításra került a hétvégén, így a Barcelona elleni összecsapáson semmiképp nem számolhat vele a francia mester.

Teljes menetrend