Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Büszkévé akarjuk tenni a szurkolóinkat”
2020-02-25 15:32 Tromposch Ádám realmadrid.com
Zidane: “Büszkévé akarjuk tenni a szurkolóinkat” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A csapatkapitány mellett természetesen Zidane is elmondta a véleményét a klub körül kialakult helyzetről, a várakozásokról a Manchester City elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzése előtt.

“Büszkévé akarjuk tenni a szurkolóinkat. Egész egyszerűen mindent bele kell adnunk, amink csak van. Tudjuk, hogy újra itt a Bajnokok Ligája, és tudjuk, hogy milyen csodás ebben a sorozatban egy ilyen találkozón pályára lépni.”

“Egy igazán jó csapat ellen lépünk pályára, ezt őt hétről hétre bizonyítják. Azért jönnek ide, hogy focizzanak, ezért nekünk is remekül kell játszanunk az elejétől kezdve. Nem szabad arra gondolnunk, hogy mostanában jól vagy éppen rosszul játszottunk, csak arra kell összpontosítani, amit jól csinálunk.”

Ez nem egy Guardiola – Zidane meccs. Ez egy futballmeccs a Real Madrid és a Manchester City között. Remek meccs lesz, és boldogok vagyunk, hiszen az ilyen találkozók éltetnek minket és a szurkolókat is.”

“A Citynek rengeteg erőssége van, kiemelkedő csapat, főleg a labdabirtoklást vizsgálva. De a kulcs most is az, hogy mi, mit fogunk csinálni, ahogy mindig. Minden játékosom fontos, mindenkinek készen kell állnia. Ez egy csodálatos hét a futballban, és a játékosok nagyon szeretnének bizonyítani az ilyen mérkőzéseken.”

“Sok csapat van, amely szereti birtokolni a labdát. Azonban minden csapatnak más az erőssége, nekünk pedig mindig ezek ellen kell küzdenünk. Tudjuk, hogy ez egy különleges hét, a játékosok játszani akarnak. Arról nem mondhatok semmit, hogy holnap milyen rendszerben vagy milyen csapattal állunk ki…

“Guardiola már sok helyen bizonyított. A Barcelonánál, a Bayernnél, a Citynél. Nagyon sok topedző van, de azt hiszem ő a legjobb közülük.”

“Hazard nem boldog. Nagyon szeretne velünk lenni, de most csak a felépülésére koncentrál. Nem tudom, hogy megoperálják-e őt vagy sem, nagyon rossz számára, hogy egy ilyen hosszú sérülés után újra megtörtént vele a baj. Csak azt mondhatom, amit a szemében is láttam, egyáltalán nem boldog most.”

Teljes menetrend