Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-26 16:34 Santavecz Anita marca.com
Karim Benzema keresi önmagát Bajnokok Ligája

Karim Benzema reméli, hogy újra a régi formájában tündökölhet. A 2019-es naptári évben 35 gólt tudhat a magáénak és az utóbbi másfél évben a legjobbját nyújtotta a Real Madridnál.

Cristiano Ronaldo Juventushoz való igazolását követően a francia pótolta a gólok egy részét, amit korábban a portugál játékos szerzett. Az utóbbi időben azonban Karim számára sem ismeretlenek a nehézségek, amiken a csapat keresztül megy – és amik részben az ő ideiglenes góltalanságának is köszönhetőek.

A 2020-as naptári évet tekintve a spanyol bajnokságban egy gólt rúgott az Atlético ellen, ezen kívül a kupában van még egy gólja. A Real Madrid a jelenlegi nehéz körülmények között nem engedheti meg magának, hogy a mitikus kilences számjegyet viselő játékos csupán ennyi gólt szerezzen. A Real Madrid második legjobb góllövője Sergio Ramos, utána pedig Rodrygo következik, aki nem szerepel a a Manchester City elleni mérkőzésre nevezett keretben.

A Bajnokok Ligája általában a legjobbat hozza ki Benzemából.
A mai, Manchester City elleni mérkőzés lesz Karim Benzema századik Bajnokok Ligája szereplése a Real Madrid színeiben, a sorozatban már 52 gólt szerzett a csapatnak. A Lyonnál 12 gólt szerzett 19 Bajnokok Ligája mérkőzésen, már akkor megmutatva, hogy a nagy játékosok közé tartozik. De Benzema tudja, hogy jobban kell teljesítenie: a Real Madridnak szüksége van rá és Zidane minden esélyt megad a számára.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend