Fejléc kép
Fórumajánló
Egy újabb rekord Ramos neve mellett
2020-02-28 09:01 ___Samy___ marca.com
Egy újabb rekord Ramos neve mellett Bajnokok LigájaÉrdekességek, statisztikák

Mint ismert, Sergio Ramos a Manchester City elleni mérkőzés 86. percében piros lapot kapott, ezzel pedig ő lett a sorozat csúcstartója Ibrahimovic és Davids mellett.

A Real Madrid kapitánya piros lapok tekintetében beérte Zlatan Ibrahimovicot és Edgar Davidsot, akiknek szintén 4-4 piros lap állt a nevük mellett. Így ők hárman tartják a rekordot a Bajnokok Ligájában.

A spanyol a Gabriel Jesus elleni szabálytalanság miatt volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát, emiatt pedig a tavalyi után megint nem lesz ott a nyolcaddöntő visszavágóján.

Ramos korábban a Galatasaray, az Ajax és az Olympiacos ellen lett kiállítva, legutóbb pedig a 2013/14-es idényben kapott piros lapot a Bajnokok Ligájában.

A hátvéd azonban nem csak a BL-ben rekordtartó, hanem a spanyol bajnokságban is, illetve a Real Madrid történetében sincs olyan játékos, aki nála több pirosat kapott volna. Ez szám szerint 26, melyből 20 született bajnoki mérkőzésen.

Habár hazája válogatottjában még sosem jutott a kiállítás sorsára, azért a sárga lapok tekintetében így is vezeti a ranglistát.

Teljes menetrend