Fejléc kép
Fórumajánló
Valami nincs rendben Kroos körül
2020-02-28 09:55 Daveko as.com
Valami nincs rendben Kroos körül Egyéb hírek

Az egykori Real Madrid játékos,  Álvaro Benito úgy hiszi, Toni Kroos szerda esti kimaradása mögött több van, mint amit Zidane állított.

A Real Madrid szerda esti, Manchester City ellen elszenvedett hazai veresége után Toni Kroos hiánya szolgáltatta az egyik legfőbb beszédtémát. A német középpályás csereként ugyan nevezve volt a mérkőzésre, azonban végül egy percet sem töltött a pályán. A tény, hogy Kroos az idény egyik legfontosabb mérkőzésén nem jutott szóhoz, arra a következtetésre juttatta korábban a Real Madrid kötelékében játszó, majd edzősködő Benitót, hogy Kroos körül valamilyen “helyzet van”.

“Még csak el sem ment bemelegíteni. Elküldhette volna bemelegíteni azzal a szándékkal, hogy később talán csereként beáll. Miután a City gyorsan szerzett két gólt, logikusnak tűnt volna támadóbb szellemű játékosokat becserélni” – mondta Benito a spanyol Cadena SER rádióállomásnak.

A meccs utáni sajtótájékoztatón Zidane-t is megkérdezték Kroos távollétének okáról. A francia azzal hárította a kérdést, hogy pusztán edzői döntésről van szó. Benitót azonban nem győzte meg ez a válasz.

“Láttam Zidane válaszát a televízióban, és az az érzésem támadt, hogy valami zajlik a háttérben” – tette hozzá.

Kroost Guardiolával látták beszélgetni

Kroost szerda este tehát sem futballozni, sem bemelegíteni nem láthatta a Bernabéu közönsége. Látták viszont Pep Guardiolával szót váltani a mérkőzés elvesztése után, amit sokan furcsának találtak. Történt mindez azután, hogy Kroos a mérkőzés előtt szuperlatívuszokban beszélt egykori edzőjéről.

“Pep azt akarta, hogy hosszabbítsak. De mi értelme lett volna aláírnom öt évre, ha az edző úgyis távozik nemsokára? Két évvel később a Cityhez ment, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot és jó viszonyt ápolunk. Sokat tanultam tőle a közös munka során, sosem felejtem el” – nyilatkozta Kroos még a mérkőzés előtt a The Athleticnek.

Teljes menetrend