Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-01 09:35 Santavecz Anita marca.com
Martinez: „Hazard vissza fog térni a szezon vége előtt” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

Roberto Martinez, a belga nemzeti válogatott vezetőedzője optimista Eden Hazard további szereplésére nézve a szezon hátralevő részében.

Martinez úgy gondolja, hogy Hazard fel fog épülni a legutóbbi sérüléséből és játszani tud majd a nyári Európa-bajnokságon.

Hazardnak nehézségei akadtak az erőnlétével, mióta a Real Madrid keretéhez csatlakozott és csak nemrég épült fel egy olyan sérülésből, amely több mint 80 napig tartotta távol a játéktól – a szerdai, Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen pedig újra sérülést szenvedett a Real Madrid 7-ese.

„Beszéltünk Edennel és várjuk, hogy megtudhassuk, mikor tud visszatérni” – nyilatkozott Martinez a COPE-nak, illetve a Marca-nak. „Mindenki nagyon csalódott a sérülése miatt, de Hazard az, akinek az életét igazán befolyásolja ez a kényszerű távolmaradás. Az elmúlt nyolc évben nagyon kevés meccset hagyott ki. Biztos vagyok abban, hogy vissza fog térni mielőtt a spanyol bajnokság véget ér, és sokat fog nyújtani még a játékával a Real Madridnak. Eddig még nem kértem a klub orvosi stábjának szakvéleményét, de kapcsolatban állunk velük.”

Az El Clasicóra ma fog sor kerülni, és annak ellenére, hogy fontos mérkőzésről van szó, Martinez szerint nem ez fogja eldönteni a bajnokság kimenetelét.

„A taktika nagyon sokat fog számítani ezen a meccsen, de a mérkőzés kevésbé lesz döntő fontosságú, mint sokan képzelik. A bajnokság végső kimenetelét az utolsó pár mérkőzés fogja eldönteni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend