Fejléc kép
Fórumajánló
Hazardra műtét vár
2020-03-02 15:13 ___Samy___ as.com
Hazardra műtét vár Sérülések, eltiltások

Eden Hazard az Egyesült Államokba repül egy operáció miatt, amit Dallasban fognak megejteni. A belga támadóra így valószínűleg 2-3- hónap kihagyás vár.

Mint ismert, Hazard szárkapocscsontja még a múlt hónapban, a Levante elleni bajnokin eltört, a játékos és a klub pedig úgy gondolja, hogy a legjobb megoldás egy műtéti beavatkozás. Erre pedig csütörtökön kerül sor, Dallasban.

A fenti hírt először az Onda Cero közölte, melyet aztán később Diario AS is megerősített. A Real Madrid azonban nem szeretne semmilyen részletet közzétenni az operációról. A 2-3 hónapos kihagyás miatt valószínűleg ebben az idényben már nem lép pályára a klub színeiben, de megvan az esély arra, hogy ott lehessen a 2020-as Európa-bajnokságon. Roberto Martínez – a belga válogatott szövetségi kapitánya, aki nem mellesleg ott volt a tegnapi El Clásicón is – magabiztos azt illetően, hogy Hazard ott lesz a nyári tornán.

Az, hogy egy játékos az Egyesül Államokba utazik egy műtét miatt, nem jelent újdonságot a Real Madrid számára. Egy néhány évvel ezelőtt hasonló procedúra zajlott le Gonzalo Higuainnal is. Az argentin csatár porckorongsérv miatt utazott a tengeren túlra, egészen Chicagóig. Pipitát egyébként Dr. Richard G. Fessler műtötte.

Korábban pedig Ruud Van Nistelrooy repült Coloradóba, térdproblémák miatt. Dr. Steadmen kezelte a holland gólvágót, aki többek között a spanyol síelőt, María José Reindát is műtötte.

Teljes menetrend