Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-02 08:02 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „Nem kell félni a Barcelonától” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 26. forduló 2020 MÁR 01 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-0

A Barcelona elleni meccs után Casemiro, valamint a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos is nyilatkozott.

Sergio Ramos

Sok van még hátra
„Pozitív dolog megnyerni egy El Clásico-t. A közelmúlt eredményei után szükségünk volt rá, hogy kárpótoljuk a szurkolókat, hiszen volt pár rosszabb eredményünk, és az első helyet is elvesztettük a bajnokságban nemrég. Egy top csapatot győztünk le a Barcelona személyében. Nagyszerű lehetőség volt ez arra, hogy visszanyerjük az irányítást. Három létfontosságú pontot szereztünk. Sok van még hátra, és összpontosítanunk kell. A lehető legtöbb pontot kell megszereznünk”.

A Barcelona
„Nagyszerű ez a győzelem. Végül hagytuk, hogy a Barcelonánál többet legyen a labda, úgy döntöttünk, hogy visszaülünk kicsit a pályán. Nem tudom, hogy ez volt-e a legjobb megközelítés, de így döntöttünk. A Barcelona kontrollálta a labdát, de nem alakítottak ki igazi helyzeteket. Nem kell félned, ha a Barcelona ellen játszol. Kölcsönös a tisztelet a két klub között, de tudtuk, hogy hogyan kell pályára lépnünk ma, hogy megszerezhessük a győzelmet”.

A szurkolók
„Ha nem éred el a kitűzött eredményeket, akkor úgy érzed, hogy tartozol a szurkolóidnak mindazért a meleg fogadtatásért és támogatásért, amit nyújtanak neked. Amikor a Bernabéu közönsége is rátesz a nyomásra, az nagyon segít. Győzni akartunk. Most folytatnunk kell a munkát, és nem csak győzelmekkel, hanem trófeákkal kell megtartanunk az elégedettséget”.

Védekezés a második félidőben
„A második félidőben átkapcsoltunk, magasan akartunk nyomást gyakorolni, át akartuk vinni a labdát az ellenfél térfelére. Helyzeteket alakítottunk ki, és megszereztük a gólt is. Azután sikerült lezárnunk a meccset”.

Zidane: „Büszke vagyok a játékosaimra, mert nem egyszerű így nyerni”

Zinedine Zidane mérkőzés utáni sajtótájékoztatója!

Taktikai változások meccs közben
„Egy mérkőzésnek különböző szakaszai vannak. Ezek döntések eredményei, amiket arra alapozva hozunk meg, hogy hogyan sikerül felmérni az ellenfelet és saját magunkat a pályán. Egyre jobban éreztük magunkat a pályán, ahogy haladt előre az idő. Nagyon örülünk a végeredménynek, és most újra vezetjük a tabellát. Továbbra is összpontosítanunk kell”.

Szerénység
„A hibákból tanulni kell. Ez segít nekünk abban, hogy fejlődni és növekedni tudjunk. Kulcsfontosságú ennél a klubnál, hogy reflektáljunk önmagunkra, és ezt is tettük. A fejlődés a szerénységből jöhet csak”.

Messi fogása
„Messi a valaha volt egyik legjobb játékos, folyamatos veszélyt jelent a pályán és oda kell figyelnünk körülötte. Ő a Barcelona legjobb játékosa, de Marcelo, Casemiro és én rajta voltunk a meccsen. Top szintű védekezést mutattunk ma, és ez segített a csapatnak”.

Casemiro

A csapat megmutatta, milyen erős
„Örülök a csapatnak és annak, ahogyan játszottunk. Három létfontosságú pontot szereztünk, és a meccs végén biztosra mentünk az eredményben, és le tudtuk zárni a meccset. Megmutattuk, hogy milyen erős csapat vagyunk, fontos hogy az emberek higgyenek bennünk. Hosszú út áll még előttünk a bajnokságban, sok meccsünk lesz”.

Szurkolók
„Köszönjük a Bernabéu közönségének is a hűséges támogatást, az utolsó percig velünk voltak. Együtt képesek vagyunk a trófeák megnyerésére. Nagy szükségünk volt ma a szurkolóinkra”.

Vinicius Jr. teljesítménye
„Vinicius megérdemelte a gólt, tiszta szívünkből ünnepeltünk. A szüneteben az edző arra kért minket, hogy menjünk előrébb. Ha Karim jobb helyzetben lett volna, akkor Vinicius lepasszolhatta volna neki a labdát annál a támadásnál, de nem így volt, szóval kapura lőtt. Beszélgettünk róla utána. Nagyszerű meccse volt”.

Vinicius: „Ez volt az eddigi legjobb estém a Real Madrid játékosaként”

A meccs után Vinicius Jr., Courtois és Valverde is értékeltek!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend