Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-05 15:56 ___Samy___ marca.com
Célkeresztben: Erling Haaland Átigazolási hírek

A mai futball piac egyik legkelendőbb játékosa Erling Haaland. A kérők között természetesen ott lapul a Real Madrid is. A 19 éves játékos a teljesítményével egyre inkább a figyelem középpontjába kerül.

A tinédzser játékos az idei szezonban már 40 (!) gólt rúgott, és annak ellenére is nagy rá a kereslet, hogy még alig pár hete váltott csapatot, és került a Borussia Dortmundhoz.

„Mindig jó dolog, ha nagy csapatok érdeklődnek irántad. Ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz”, mondta a norvég játékos a Four Four Two-nak adott interjújában.

A Real Madrid a 2020-as év megkezdése óta hadilábon áll a gólszerzéssel, és az egyik prioritás a csapat számára az az, hogy az átigazolási szezon megnyitása után minél hamarabb csatárt vegyenek. Haaland az idényt még a Red Bull Salzburg színeiben kezdte meg, ám kirobbanó teljesítményének köszönhetően csatlakozhatott januárban a Borussia Dortmundhoz, 22 millió euróért cserébe.

Az ügynöke, Mino Raiola belefoglaltatott egy olyan kitételt a játékos szerződésébe, hogy Haaland 2021-ben 83 millió euró fejében távozhat a Dortmundtól, bár már lehet idén nyáron megtörténik a váltás.

A Real Madrid mellett a Barcelona és a Manchester United is hevesen érdeklődik a norvég játékos iránt, aki nem zár ki semmilyen eshetőséget sem.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend