Fejléc kép
Fórumajánló
James nehéz hete
2020-03-05 22:08 Santavecz Anita marca.com
James nehéz hete Egyéb hírek

James Rodriguez az egyik legnehezebb időszakát éli át az Európai karrierje alatt, és a nehézségek mögött a játékos személyes problémái is ott húzódnak.

Családi gondok
James nagymamája egészségügyi problémákkal küzd az utóbbi pár hónapban és a játékos Kolumbiába utazna, hogy meglátogathassa őt.

Veszélyben a válogatottság
Ha ez nem lenne elég, Carlos Queiroz, a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya nemrég Madridban találkozott a játékossal, és elmondta neki, hogy nem tudja garantálni a helyét a válogatott kezdőcsapatában, ami arra vezethető vissza, hogy James jó ideje távol maradt a játéktól a Real Madridban is.

Kiszivárgott információk szerint, a játékos azzal válaszolt Queiroz híreire, hogy ha az edző nem tud neki helyet biztosítani a kezdőcsapatban a Világbajnokságon és a Copa Americán, akkor inkább nem is szeretne behívót a válogatott keretbe.

Az állítólagos kiszivárgott információ sokféle mendemondát szült, azonban James igazából elfogadta az edzője döntését. A kolumbiai azonban nyilván bosszankodik a körülötte fonódó pletykák miatt.

Ez nem James szezonja
Annyi azonban igaz, hogy az elmúlt három hónap egyáltalán nem mondható ideálisnak James számára. A Bayern Münchenben töltött időszaka után James visszatért a Real Madridba, ahhoz a csapathoz, ahol mindig is játszani és tündökölni akart, és ígéretesen is kezdte a szezont. Az idény kezdetén nem ő volt Zidane elsődleges választása, azonban kapott esélyt a játékra, egészen a Mallorca elleni meccs elvesztésééig. Ez volt a fordulópont James számára, hiszen Kolumbia színeiben, a Peru elleni barátságos mérkőzésen olyan sérülést szenvedett, amely sokáig távol tartotta a játéktól, ezáltal pedig egy jó időre kikerült Zidane terveiből.

A francia mester azonban szeretett volna segíteni a játékosnak, hogy újra visszalendüljön a régi formájába. James lehetőséget is kapott a Salamanca és a Real Zaragoza elleni kupagyőzelmek alkalmával (utóbbin gólt is szerzett). Ott volt a pályán a Sociedad elleni kupameccsen is, ahol azonban a csapat búcsúzott a Copa del Rey-től, és továbbra is kétséges, hogy James kap-e lehetőséget a kezdőcsapatban a szezon hátralévő részében.

Teljes menetrend