Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-05 12:59 Daveko as.com
Mendy: „Nagy rajtunk a nyomás” Nyilatkozatok

Férland Mendy többek között arról beszélt, mekkora szerepet játszott Zidane személye Madridba igazolásába. „Nem vagyok első számú balhátvéd, alig játszottam többet Marcelonál.”

Miért csatlakozott a csapathoz?
„A Real Madrid az Real Madrid, emiatt akartam csatlakozni a klubhoz; és Zidane személye miatt. Jól ismerjük egymást, és őszintén szólva nem kellett hosszan gondolkoznom a döntésen. Tudtam, hogy bízik bennem. Ráadásul a keretben már több francia játékos is volt.” – fejtette ki Mendy a Telefoot azon kérdésére, miért éppen a madridi klubot választotta más érdeklődők helyett.

A francia balbekk reméli, helyet kap majd Didier Deschamps keretében a nyári Európa-bajnokságon.
„Remélem tagja leszek az Európa-bajnokságra utazó keretnek, de a döntés az edzőn múlik. Jelenleg boldogan küzdök azért, hogy a következő kerethirdetés alkalmával az én nevem is szerepeljen a listán” – mondta Mendy.

Nagyobb a nyomás, mint Lyonban
A hátvéd első madridi szezonját is értékelte: „A baloldalon továbbra sem sikerült kiharcolnom a kezdő státuszt. A nyomás itt óriási, ez a legnagyobb különbség a Real Madrid és az Olimpique Lyon között. Nem mondanám, hogy kiszorítottam volna Marcelot, épp hogy csak egy kicsivel játszottam nála többet”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend