Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-07 10:30 Santavecz Anita marca.com
Hazard műtétje sikeres volt Sérülések, eltiltások

Eden Hazard sikeres műtéten esett át Dallas-ban. A belga játékos orvosa Dr. Eugene Curry volt, aki Hazard törött jobb szárkapocscsontját operálta.

A műtét a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete alatt zajlott, és a klub által kiadott közlemény szerint Hazardot még megfigyelés alatt tartják, majd amikor a klinikát elhagyja, megkezdheti a rekreációs gyakorlatokat. A jelentés szerint a játékos a következő két-három hónapban nem játszhat majd.

Az operációt végrehajtó orvos egy ortopédus specialista, akinek kimondottan sportolók, atléták gyógyítása a szakterülete és több amerikai szervezetnek és sportcsapatnak a tanácsadója, például a Dallas Cowboys-nak, a Dallas Mavericks-nek, illetve a Southern Methodist University atlétikai osztályának.

A legbizakodóbb becslés szerint Hazardnak nagyjából két hónapra van szüksége, hogy teljesen felépüljön, és így talán esélye van a Real Madrid utolsó mérkőzésein való szereplésre. A spanyol bajnokság a május 24-i hétvégén ér majd véget, az utolsó fordulóban a Real a Leganesszel játszik. A csapatra ugyanabban a hónapban ezen kívül még négy bajnoki mérkőzés vár, a blancók az Athletic Bilbaóval, az Alavessel, a Granadával és a Villarreallal fognak összecsapni a pályán az utolsó forduló előtt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend