2020-03-09 08:24 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Mi is csak emberek vagyunk, de ez a bajnoki címbe kerülhet nekünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 27. forduló 2020 MÁR 08 (vasárnap) 21:00 Estadio Benito Villamarín 2-1

A Betis elleni vereség után Casemiro és Raphael Varane is értékelték az este történéseit.

Casemiro

“A Betis jobban játszott, és uralta a meccset, nincs kifogásunk. A labdarúgás egyszerű. A spanyol bajnokságban minden mérkőzés nehéz. A bajnokság megnyeréséhez minden meccsen jól kell játszanod, és ez nekünk ma nem sikerült”.

“Folytatnunk kell a munkát, ma nem álltunk készen a feladatra, és nem úgy játszottunk, ahogy legutóbb a Barcelona ellen. Mi is csak emberek vagyunk, de ez a bajnoki címbe kerülhet nekünk. Az Eibar elleni meccsre kell már összpontosítanunk”.

Ramos: “Igazságos eredmény született, nem voltunk jók”

A Real Madrid csapatkapitánya is értékelte a meccset.

Varane

“Hiányzott az intenzitás a csapatból, különösen az első félidőben. Nem olyan tempóban játszottunk, ahogyan akartunk volna, és hagytuk, hogy az ellenfélnél legyen a labda. Fontos pontokat veszítünk, de magabiztosak vagyunk, hogy a végsőkig tudunk harcolni. Magához képest ma mindenki gyengébben teljesített. Sok meccsünk van még hátra, és magabiztosak vagyunk, hogy visszatér az intenzitásunk is”.

Erőfeszítések
“Hónapok óta keményen küzdünk, és ma azt láthattuk, hogy visszaesett a csapat intenzitása. De folytatni fogjuk a munkát. Tudjuk, hogy sokkal jobban is tudunk játszani, és újra fel fogjuk fedezni azt a szikrát, ami ma hiányzott. Hiszek a csapattársaimban és a csapat adottságaiban, és biztos vagyok benne, hogy fejlődni fogunk”.

A csapat nem hozta a szintet
“Kemény ez az eredmény, mert igyekeztünk. Tudjuk, hogy nehéz ilyen helyszíneken játszani, de folytatni fogjuk a munkát. Ma szenvedtünk a labdakihozatallal, és nem tudtunk olyan jól nyomást gyakorolni az ellenfélre a saját térfelükön. De ezek olyan dolgok, amikről tudjuk, hogy képesek vagyunk jól csinálni, és hamar újra talpon leszünk”.

Benzema
“Jó formában van, segített nekünk. Nehéz minden meccsen gólt szerezni, de megbízunk benne. Magas szinten játszik, és segíti a csapatot. Nagyszerű munkát végez”.

Zidane: “Ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban”

Zinedine Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata.
Hivatalos a Betis elleni keret 2020.03.08. 07:25
Teljes menetrend