2020-03-09 08:10 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Igazságos eredmény született, nem voltunk jók” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 27. forduló 2020 MÁR 08 (vasárnap) 21:00 Estadio Benito Villamarín 2-1

A Betis elleni spanyol bajnoki mérkőzés után a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos is nyilatkozott:

Nem volt elég, amit a csapat nyújtott
“Ez a foci. Ha nem azt csináljuk a meccsen, amin előtte egész héten át dolgoztunk, akkor normális, hogy ilyesmi történik. A Betis a saját fociját játszotta, mi pedig nagyon ingadoztunk. Voltak jó pillanataink a meccsen, de ez nem volt elég”.

A végeredmény igazságos
“Igazságos eredmény született, nekünk pedig magunkba kell néznünk. Nem voltunk ma jók. Sok van még hátra a bajnokságból. Nem tudtunk pontokat szerezni, hogy megtarthassuk az első helyet, és most rajtunk a sor arra, hogy pontokat gyűjtsünk és reménykedjünk, hogy az első helyezett pontokat veszít majd”.

Casemiro: “Mi is csak emberek vagyunk, de ez a bajnoki címbe kerülhet nekünk”

Casemiro és Varane meccs utáni nyilatkozata.

Nagyobb intenzitás kellett volna
“Kicsit nyugodtak voltunk hátul, nagyobb intenzitással kellett volna játszanunk, és többet kellett volna harcolnunk, de nem jött össze. Ahogyan nem vesztettük el a fejünket a múlt heti, Barcelona elleni győzelem után, nem szabad elveszítenünk most sem”.

A bajnoki versenyfutás
“Tizenegy meccs van hátra, sok pont forog még kockán. Ha bajnokok akarunk lenni, akkor nem engedhetjük, hogy a lehetőségek kicsússzanak a kezeink közül. Tudtuk előre, hogy nehéz helyszínre érkezünk, és egy jó csapat ellen kell játszanunk. Elemezni fogjuk a meccset, és erősebben térünk vissza”.

Benzema büntetője
“Az a fontos, hogy a csapatmorál jó legyen. Jó volt Benzema számára, hogy elvégezhette a büntetőt, jót tesz az önbizalmának, és ez is volt a cél”.

Zidane: “Ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban”

Zinedine Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata.
Hivatalos a Betis elleni keret 2020.03.08. 07:25
Teljes menetrend