2020-03-10 13:45 d.gergo laliga.esmarca.comas.com
Hivatalos: zárt kapuk mögött rendezik az Eibar és a Valencia elleni meccset Spanyol Bajnokság

A LaLiga hivatalos közleményben adta hírül, hogy a spanyol bajnokság 28. és 29. fordulóját zárt kapuk mögött rendezik a koronavírus miatt, a Real Madrid az Eibar és a Valencia ellen játszik majd ezeken a játéknapokon.

A LaLiga közleménye szerint egyelőre két élvonalbeli fordulót tesznek zárt kapussá (pontosabban két héten át lesznek zárt kapus meccsek, a fordulókat egyelőre csak a spanyol sajtó nevezte meg). A döntés a spanyol másodosztály küzdelmeit is érinti, ott a 32. és 33 forduló következik most, és azok lesznek zárt kapusak – számol be a MARCA és az AS. A Real Madrid a 28. fordulóban az Eibar ellen játszik hazai pályán, március 13-án pénteken, este 21:00-tól. A 29. játéknapon a Valencia látogat majd a Santiago Bernabéu stadionba, a március 21-i, szombati összecsapás is zárt kapuk mögött kerül megrendezésre a MARCA és az AS beszámolója szerint.

A Real Madrid csapatát a lehető legnagyobb mértékben érinti az intézkedés: két hazai meccs vár rájuk, az Eibar valamint a Valencia csapata ellen. A többi csapat egyaránt egy meccset játszik otthon a következő két fordulóban.

A LaLiga közleményében beszámol arról is, hogy ebben az időszakban az UEFA-val szoros együttműködéssel keresnek más megoldásokat a fordulók lebonyolítását tekintve.

Teljes menetrend