2020-03-17 18:54 ___Samy___ managingmadrid.com
Chimy Avila: “Sergio Ramos felhívott a sérülésemet követően” Nyilatkozatok

Az Osasuna csatára a MARCA-nak adott interjút, amiben természetesen a sérüléséről volt szó. Emellett azonban az is kiderült, hogy nem várt helyről is segítséget kapott.

Chimy Avila még január 25-én sérült meg, aminek köszönhetően ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára. Az argentin játékos keresztszalagja elszakadt, és a hírek szerint legalább júliusig tart a felépülés.

A sajnálatos sérülés ráadásul a lehető legrosszabbkor következett be, hiszen terítéken volt, hogy a Sevilla, az Atletico Madrid vagy a Barcelona veszi meg a téli átigazolási időszakban, azonban a sérülés miatt mindenki visszalépett az üzlettől.

Chimy az interjúban elmondta, hogy nagyon nehéz motiválnia és rávennie magát minden nap arra, hogy elmenjen a terápiára. Több forrásból próbál erőt meríteni, amibe többek között beletartozik két Real Madrid játékos is.

“Roberto Carlos üzenetet írt nekem a sérülésem után, Sergio Ramos pedig felhívott, hogy segítséget nyújtson nekem a felépülésemben…Olyan játékosok, akiket gyerekként a tv-ben néztem. Ez még több erőt adott nekem.”

“Nagy öröm Sergio Ramos ellen játszani. Összeütközöl vele, keményen játszol, mégsem történik semmi. Mások ilyenkor már panaszkodnak”, tette hozzá.

Nyilvánvaló tehát, hogy Chimy mindkét Real Madrid játékost csodálja és tiszteletben tartja. Az üzenet, illetve a telefonhívás jól bemutatja Roberto Carlos és Sergio Ramos személyiségét, akik nagy tiszteletet vívtak ki maguknak a pályán kívüli viselkedésükkel és az életmódjukkal.

Teljes menetrend