2020-03-23 09:00 ___Samy___ realmadrid.com
Elhunyt Lorenzo Sanz Egyéb hírek

A Real Madrid elnöke és az Igazgatóság minden tagja a legmélyebb sajnálatát fejezte ki Lorenzo Sanz halálát illetően, aki 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke.

A klub vezetősége részvétét fejezi ki Sanz feleségének, Maria Luznak, a gyerekeinek, Lorenzónak, Farnciscónak, Fernandónak, María Luznak (Malula) és Dianának, valamint az egész családnak és barátainak.

Lorenzo Sanz elnöksége során a klub visszakerült a legendás státuszba, hiszen 1998-ban, Amszterdamban, 32 év után sikerült ismét megnyerni a Bajnokok Ligáját, ami a Real Madrid számára a hetediket jelentette.

Az 5 év alatt a klub futballcsapata nyert két Bajnokok Ligáját (1998 és 2000), egy bajnoki címet, egy Világkupát és egy Spanyol Szuperkupát, míg a kosárlabdacsapat nyert egy bajnoki címet és egy Saporta-kupát.

A Real Madrid és a madridizmus tehát egy fontos embert veszített el, akinek élete nagy részét a szenvedélye tette ki: a Real Madrid.

A klub a jelenlegi körülményekre való tekintettel a lehető leghamarabb a jól megérdemelt elismerésben fogja részesíteni a klub korábbi elnökét.

Isten nyugosztalja!

Teljes menetrend