2020-03-25 11:08 ___Samy___ managingmadrid.com
Sajtóhír: Hakimi visszatér és egy új, 5 éves szerződést kap Átigazolási hírek

Az olasz újságíró, Fabrizio Romano szerint a Real Madrid nyáron visszaszerzi Achraf Hakimit és egy 5 éves szerződést kínál majd fel neki.

Fabrizio Romano híres az átigazolások megjósolásáról. Most a 433-nak beszélt az előttünk álló átigazolási időszakban várható transzferekről. Az egyik játékos, akiről beszélt, az Hakimi visszatérése a Real Madridhoz. Fabrizio szerint a saját nevelésű játékos visszatér, és egy 5 éves szerződést kap.

Zidane már tudatta a játékossal, hogy fontos és számít rá a jövőben. A hírek szerint Hakimi már el is fogadta az ajánlatot és úgy érzi, hogy fontos játékos lesz a Real Madrid számára a következő idényben. Zidane volt az az edző, aki elindította a marokkói bekk karrierjét, hiszen ő hozta fel az első csapathoz a Castillából. Hakimi mindig pozitívan beszél korábbi edzőjéről, és úgy gondolja, hogy tartozik Zidane-nak.

Ugyanebben az interjúban Fabrizio beszélt arról is, hogy a klubok milyen nehézségeket fognak megélni az átigazolási piacon. Szerinte nagyon nehéz lesz létrehozni egy 100 millió eurós üzletet, hiszen a koronavírus idején egyik klubnak sincs akkora bevétele, mint korábban. Így az átigazolási díjak meg sem fogják közelíteni a Neymar – PSG házasság anyagi szintjét. Hakimi esetéhez hasonlóan, a Real Madrid forradalmasíthatja a csapatait csupán a kölcsönszerződésekkel, enyhítve azt, hogy komoly összegeket fizessenek ki egy új tehetségért. A világjárvány valószínűleg felgyorsítja a már eddig is alkalmazott stratégiát a Real Madridnál.