2020-03-25 09:39 ___Samy___ marca.com
Sissoko: “Szerintem Mané a Real Madridhoz fog igazolni” Átigazolási hírek

Mohamed Sissoko, a Liverpool és a Juventus egykori játékosa szerint a Liverpool sztárja, Sadio Mané előbb-utóbb a Real Madridban fog játszani.

Mané ebben a bajnoki idényben 14 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki, csapata pedig 25 pontos előnyben állt a tabella élén a Manchester City előtt, mielőtt az angol bajnoki mérkőzéseket is bizonytalan időre felfüggesztették a koronavírus miatt.

“Manét már látom a Real Madridban. Sokkal inkább, mint Salaht”, mondta Sissoko EuropaCalcio.it-nek. “Neki [Mané] megvannak az olyan jellemzői, amit Zidane szeretne, így szerintem Mané a Real Madridhoz fog igazolni.”

“Nem tudom, hogy Salah folytatni fogja-e a Liverpoolban. Ha távozik, az akár még jó is lehet a csapatnak. A Liverpoolnál nagyon okosak vannak, és tudnák hogyan kell őt pótolni.”

Sissoko aztán egy másik, a Real Madriddal is szóba hozott játékosról is beszélt; Paul Pogbáról. Szerinte Zidane nagyon szeretné őt a csapatában tudni, de a középpályás inkább visszamenne a Juventusba.

“Tudom, hogy Zidane imádja Pogbát, de ő inkább szeretne visszatérni a Juventushoz. Ez azonban nem csak tőle függ, hanem a Manchester Unitedtől is, mivel 2021-ig szerződése van. Szerintem Paulnak egy olyan csapatot kell találnia, ahol fontosnak érezheti magát.”

Végül pedig a koronavírus is szóba került.

“A média nem mond el mindent, hogy mi történik Franciaországban. Nem mindenki tartja tiszteletben a karantént. Türelmesnek kell lenned, aztán az élet a lehető leghamarabb visszatér a normális kerékvágásba. Mindezek miatt a futball csak másodlagos.”

Teljes menetrend