2020-03-30 10:00 ___Samy___ as.com
A Real Madridnál nyáron nagytakarítás lesz Átigazolási hírek

A Real Madrid vezetősége úgy döntött, hogy idén nyáron nagy változtatások lesznek a keretben. Szeretnének eladni legalább 5 játékost, és még többet kölcsönadni, hogy biztosítsák a helyet többek között Hakiminek és Odegaardnak.

Mielőtt új játékos érkezne, valakinek távoznia kell. Ezt vallja a Real Madrid vezetősége az átigazolási időszak kezdete előtt. Az, hogy mikor nyit a piac, még nem tudni, és abban sem biztos senki, hogy mikor lesz vége. A Real Madridnak azonban elég sok játékossal van “problémája”, a dátumoktól függetlenül is.

A jelenlegi keret 25 fős (beleértve Rodrygót is). Ide fog bekerülni a nyáron Reinier is és 11 olyan játékos van, aki kölcsönből fog visszaérkezni a klubhoz (Achraf, Odegaard, Ceballos, Reguilón, Odriozola, Kubo, Vallejo, Mayoral, Lunin, Óscar Rodríguez és Luca Zidane).

A legnagyobb feladat a klub vezetői számára, hogy ezt a nagy létszámot csökkentsék. Legalább 4 vagy 5 játékosnak végleg távoznia kell. A kölcsönjátékosok már más problémát jelentenek, hiszen lesznek akik maradásra biztosra vehető (Hakimi, Odegaard), míg mások jövője a levegőben lóg (Reguilón, Ceballos). A többiek valószínűleg ismét kölcsön lesznek adva, vagy valamilyen opcióval végleg megválik tőlük a klub.

A következő játékosoknak kell elhagynia idén nyáron a Real Madridot: James, Bale, Lucas Vázquez és Mariano. Ez a négy játékos a megfelelő ajánlat mellett távozhat, de van még négy ember, akiknek a jövője még szintén nem ismert: Nacho, Marcelo, Modric és Brahim. Az első három játékos nagyon sokat adott már a klubnak, így a vezetőség velük külön le fog ülni, hogy megállapodásra jussanak a távozással kapcsolatban. Ugyanakkor remélik, hogy Brahim végre elfogadja a kölcsönszerződést, hiszen az elmúlt két átigazolási időszakban is ezt próbálták elérni vele.

A Real Madrid bevásárlásához hozzátartozik Hakimi és Odegaard visszatérése. Aztán Fabiánra esne még a klub voksa, de Zidane továbbra is ragaszkodna Pogbához. Szeretnének még egy kilencest is, erre Haaland lenne a jelölt. Feltéve ha Jovic továbbra is ezt a karrierívet fogja produkálni.

Teljes menetrend