2020-03-30 09:39 ___Samy___ as.com
Véget ért a karantén a Real Madrid játékosai számára Egyéb hírek

Pénteken véget ért a Real Madrid játékosai számára a 15 napos karantén, amit Trey Thompkins pozitív koronavírus tesztje miatt kellett elrendelni.

A kötelező karantén mind a futballcsapat, mind a kosárlabdacsapat játékosait érintette. A klubhoz közel álló források elmondták az AS-nek, hogy egyik részlegnél sem volt koronavírusos játékos Thompkins pozitív tesztjét követően. Az elővigyázatosságból elrendelt karantén egyébként körülbelül 700 embert érintett a klubnál.

Annak ellenére, hogy a Thompkins-ügy óta eltelt két hét, semmi nem fog változni a játékosok számára. A spanyol kormány ugyanis április 12-ig hosszabbította meg a szükségállapotot. Zidane legénységének minden tagja Madridban van, Luka Jovic kivételével. A szerb csatár különleges felmentést kapott a klub részéről, aminek értelmében hazatért Szerbiába. Ez a lépés azonban számos ember kritikáját váltotta ki.

A futballcsapat tagjai jelenleg is otthon elvégzendő, napi erőnléti edzéseket kapnak, amiket Zidane emberei állítottak össze annak érdekében, hogy a játékosok a lehető legjobb állapotban maradjanak fizikailag. A klub szintén hasonlóan gondolkodik, így a játékosok egy jól megtervezett táplálkozási útmutatót is kapnak.

A francia mester ugyanakkor minden játékossal tartja a kapcsolatot, Eden Hazarddal ráadásul napi szinten, akit nemrég műtöttek meg Dallasban.

Teljes menetrend