2020-04-07 09:12 ___Samy___ marca.com
Bale és James Ancelotti célkeresztjében Átigazolási hírek

Az Everton szeretne lépéseket tenni annak érdekében, hogy az egyik legjobb angol csapat váljon belőle, és harcban legyenek a bajnoki címért.

Carlo Ancelotti érkezése csak az első lépése volt ennek a tervnek, a következő az lenne, hogy egy néhány top játékost igazolnak. A vezetőség és az olasz szakember számos játékos érkezését felvetette, és ezen két ismerős név is olvasható; Gareth Bale és James Rodríguez.

Ancelotti képes volt arra, hogy a walesi támadóból huzamosabb ideig jó teljesítményt nyerjen ki a Real Madridnál. Ez talán azóta sem sikerült senkinek. Jamessel szintén ez a helyzet, ráadásul ők már a Bayern Münchennél is dolgoztak együtt.

Carletto tisztában van azzal, hogy Bale leigazolása hatalmas feladat lesz, de magabiztos a dolgot illetően. Farhad Moshiri – az Everton társtulajdonosa – számára nagy fejtörést fog okozni a walesi fizetése. Jelenleg a Real Madrid legjobban fizetett játékosa, és a korábbi üzletekből kiindulva, nem nagyon szeretne a támadó engedni a fizetéséből.

Az Everton vezetősége azonban egy hosszútávú szerződést fog felkínálni a Real Madrid két játékosának, ezzel is csábítva őket.

Mendy nem edzett ma délelőtt 2019.09.24. 12:56
Teljes menetrend