Fejléc kép
Fórumajánló
Hivatalos: A Real Madrid csökkenti a béreket
2020-04-09 11:29 ___Samy___ realmadrid.com
Hivatalos: A Real Madrid csökkenti a béreket Egyéb hírek

A Real Madrid labdarúgó és kosárlabda csapatának játékosai és edzői, a kapitányaik vezetésével, valamint a klub különféle osztályainak főigazgatóival együtt megállapodtak abban, hogy az idei évre tervezett fizetéseket önkéntesen 10 és 20% között csökkentik azoktól a körülményektől függően, amelyek az idei idény befejezését befolyásolhatják.

Ez a játékosok, edzők és más alkalmazottak által hozott döntés elkerülhetővé teszi a drasztikus intézkedéseket, amelyek befolyásolhatják a többi munkavállaló jelenlegi helyzetét. Ezen kívül hozzájárulnak a gazdasági célkitűzéshez, a csökkentett bevételre való tekintettel, amit a különböző versenykiírások felfüggesztése és a kereskedelmi tevékenységek nagy részének a megbénulása okoz.

A klub bizottsága határozottan támogatja ezt a döntést, amelyet felelősségteljesnek és példaértékűnek tart.

A Real Madrid büszke mindazokra, akik ezt a nagy családot alkotják, és a megingathatatlan értékkultúrájára, amely különösen értékes az olyan nehéz helyzetekben, mint például ez.

Ugyanakkor a Real Madrid, a tagok és a szurkolók szeretnék minden szeretetüket és szolidaritásukat kimutatni azok felé, akik a mindannyiunkat sújtó betegség közvetlen következményei miatt szenvednek, különösen azok számára, akik elvesztették családtagjukat és szeretteiket.

A klub mielőbbi gyógyulást kíván minden betegnek és szeretné mélységes háláját átadni minden olyan embernek, akik alapvető, példaértékű és összetartó szerepet játszanak a COVID-19 elleni küzdelemben.

A Real Madridtól minden erőnket és támogatásunkat felajánljuk azzal a meggyőződéssel, hogy együtt kétségkívül le tudjuk küzdeni ezt a nehéz pillanatot.

Teljes menetrend