Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-04-11 13:37 ___Samy___ marca.com
Kroos: „Ha a játékosok segíthetnek az alkalmazottaknak, akkor van értelme a fizetéscsökkentésnek” Nyilatkozatok

Toni Kroos tisztázta a legutóbbi megjegyzéseit a fizetéscsökkentéssel kapcsolatosan, mely szerint a játékosok képesek eldönteni, hogy mit szeretnének csinálni a saját pénzükkel.

Szerdán a Real Madrid hivatalosan is bejelentette, hogy a Real Madrid felnőtt csapat, a Castilla és a kosárlabda csapat játékosai is beleegyeztek a 10%-os fizetéscsökkentésbe. Mindezt annak érdekében, hogy a klub többi alkalmazottja megkapja a teljes bérét, és ne kelljen elbocsátásokat eszközölni.

„Lehet, hogy nem megfelelően fordították le, vagy talán néhányan nem akarják megérteni”, írta ki Toni Kroos Twitter oldalán a korábbi nyilatkozatával kapcsolatosan.

Kroos: „A játékosok teljes fizetést támogatom, amivel mindenki ésszerű dolgokat csinálhat”

Kroos:

„Ha jól ismersz, akkor tudod, hogy a kezdetektől fogva ez a véleményem: ha tudunk segíteni az alkalmazottaknak és különböző területeknek a klubon belül, akkor szerintem logikus, hogy csökkentjük a fizetésünket, ami ma be is bizonyosodott.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend