Fórumajánló
Zidane három terve a koronavírus utáni időszakra
2020-05-01 10:00 d.gergo marca.com
Zidane három terve a koronavírus utáni időszakra Átigazolási hírekEgyéb hírek

A Real Madridot is ugyanúgy érinti a koronavírus, mint a világ összes labdarúgócsapatát, de Zidane nyugodt lehet, mert akár három különböző kezdőt is össze tud majd rakni jövőre a keretből.

A spanyol MARCA összeszedte, hogy milyen lehetséges felállásokkal rukkolhat majd elő Zidane akár anélkül, hogy az átigazolási piacon bárkit is vásárolna a Real Madrid. A Real Madrid sok kölcsönből visszatérő játékosra is számíthat a nyáron, jöhet például Odegaard, Hakimi és Rreguilón is, és ott vannak a lehetséges opciók között olyan játékosok is, akikkel amúgy nem volt terve Zidane-nak, de szükség esetén bevethetőek lennének.

“A” terv: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius, Benzema és Hazard

Zidane első számú választása mindig is világos volt, és ez nem is fog egyhamar változni – kezdi a MARCA. Ez a legtöbbet alkalmazott kezdője a francia szakembernek, amikor lehetséges, a klub pedig szeretne elől erősíteni. Eden Hazard erőnléte most a legnagyobb kérdőjel, de a belga felépülése is jól halad a hírek szerint. Ami a védelmet illeti, Zidane megbízik a Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Mendy ötösben hátul.

“B” terv: Lunin, Achraf, Militao, Nacho, Marcelo, Modric, Isco, Odegaard, Asensio, Jovic és Bale

Zidane “második” kezdője sem rossz, benne olyan játékosokkal, akik beküzdhetik magukat az első csapatba. Asensio is visszatérőben van sérüléséből, míg Odegaard ragyog a Real Sociedadban (más kérdés hogy a hírek szerint maradna is még egy szezont). A hetvenmillió euróért igazolt Luka Jovic még nem alkotott maradandót, de ott lehet számára az esély, és ott van persze Gareth Bale is a kezdőben.

“C” terv: Luca Zidane, Odriozola, Vallejo, Reguilon, Lucas Vazquez, Kubo, Ceballos, James, Brahim, Mariano és Rodrygo

Ismét egy tehetségekkel teli kezdőcsapat, de olyan játékosok nevével, akikkel Zidane-nak nincsen terve egyébként az első számú csapatban. A fentiek közül egyedül Lucas Vázquez és Rodrygo az, aki labdába tud rúgni a francia mesternél, míg Ceballos, Brahim és James tudják, hogy máshol kell folytatniuk, ha játszani szeretnének.

A MARCA a fenti játékosokon kívül megemlíti még a nemrégiben igazolt Reiniert, az ifjú brazil nevén kívül pedig Oscar Rodriguez, Soro, Jorge De Frutos, Borja Mayoral és Javi Sanchez neve is felmerül náluk, mint lehetséges alternatívák a jövőre nézve.

Teljes menetrend