Fejléc kép
Fórumajánló
Holnap visszatér az élet Valdebebasba (+GALÉRIA)
2020-05-10 11:36 d.gergo realmadrid.comlaliga.com
Holnap visszatér az élet Valdebebasba (+GALÉRIA) Edzés

A Real Madrid hivatalos weboldalán jelentette be, hogy a játékosok a héten átestek a kötelező orvosi szűrővizsgálaton, ami annak megállapítására kell, hogy visszatérhessen a csapat edzeni.

A Real Madrid kerete és edzői stábja szerdán látogattak a Real Madrid valdebebasi edzőközpontjába, ahol a koronavírusra tesztelték őket – ez volt az első lépés ami ahhoz kell, hogy a csapat a március 12-én kezdődő kényszerszünet után visszatérhessen edzeni. Az edzőközpontban Zidane fogadta a játékosokat, akik néhány percet beszélgetni is tudtak a mesterrel személyesen.

A Real Madrid hivatalos weboldalán a naptárba már be is került a szünet utáni első edzés dátuma és kezdése, a csapat zárt kapuk mögött edz majd a valdebebasi edzőközpontban, május 11-én, hétfőn délelőtt 10 órás kezdéssel.

A LaLiga hivatalos közleményt adott ki a spanyol első- és másodosztályú küzdelmek visszatérése kapcsán, melyben leírták, hogy a teljes visszatérés több szakaszban fog bekövetkezni, előreláthatólag egy négy hetes időszakot lefedve – figyelembe véve közben a kormányzati döntéseket. A LaLiga közleménye szerint várhatóan júniusban lesz megrendezve az első meccs a kényszerszünetet követően, így nagyjából egy hónapjuk van a csapatoknak visszarázódni és felkészülni az újabb bajnoki fordulókra.

Teljes menetrend