Fejléc kép
Fórumajánló
Courtois: “Mindenki nagyon várja már a visszatérést”
2020-05-12 14:03 d.gergo realmadrid.com
Courtois: “Mindenki nagyon várja már a visszatérést” Nyilatkozatok

A Real Madrid belga hálóőre, Thibaut Courtois tegnap ünnepelte 28. születésnapját, és elmondása szerint nem is kérhetett volna szebb ajándékot, mint hogy ezen a napon térjen vissza a csapat edzeni.

A legjobb születésnapi ajándék
“A lehető legjobb születésnapi ajándék volt számomra, hogy ezen a napon térhettünk vissza edzeni. Nagyon vártam már, hogy újra dolgozhassunk. Nagyszerű volt és jól éreztük magunkat, készen álltam már erre. Remélem, hogy a dolgok hamarosan javulni fognak, és mindannyian együtt edzhetünk, a LaLiga pedig visszatér”.

A csapat 100%-os lesz a visszatérésre
“Jól érzem magam. A csapat nagyon jól teljesített, mielőtt megváltozott a helyzet, és alig várjuk a visszatérést, hogy trófeákért harcolhassunk. Mindenki nagyon várja már, és száz százalékosak leszünk az első meccsünkre. Asensio és Hazard is velünk lesz már, és mindenkire szükségünk lesz, ha nyerni akarunk valamit”.

Újra edzésben
“Külön kell átöltöznünk, nem a közös öltözőben. Maszkot kell viselnünk, fertőtleníteni kell, tartani egymástól a távolságot… Szerencsére nekünk kapusoknak könnyebb, mert mi alapból a többiektől külön szoktunk edzeni. Jól érzem magam a sérülésem után, és jó hangulatban vagyok. Alig várom, hogy folytathassam az edzést, és hogy újra játszhassunk”.

Edzések az otthon melegében
“Otthon más az edzés. Igyekszik az ember a tőle telhető legtöbbet kihozni a helyzetből. Szerencsés voltam, mert még a lezárások előtt kértem edzőfelszereléseket. Edzőtermi munkát végeztem az elején, aztán amikor jobban éreztem már magam, egy barátommal otthon már kapusedzéseket is tartottunk, hogy top formában térhessek majd vissza”.

Jótékonykodás
“Ez egy nagyon fontos dolog. Szerencsések vagyunk, hogy ott lehetünk, ahol vagyunk, és hogy szép dolgaink lehetnek. Ezekben a kemény időkben mindig segítened kell másoknak. Ramos és Isco indított a csapaton belül egy jótékony kezdeményezést, amibe mindannyian beszálltunk . Részt vettem online videojáték-bajnokságokban is, amik során adományokat gyűjtöttünk. Segítettünk, de ezt nem is szabad abbahagynunk”.

Születésnapi kívánság
“Jó egészséget szeretnék kívánni mindenkinek ezekben az időkben, és szeretnék ezen a szinten játszani továbbra is, és trófeákat nyerni a Real Madriddal. A Spanyol Szuperkupa győzelem után éhes az ember még több sikerre. Szeretném megnyerni a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is”.

Teljes menetrend