Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-05-15 17:49 e.gergo marca.com
Sajtóhír: Augusztus hetedikén rendezhetik a City elleni visszavágót Bajnokok Ligája
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő 2020 FEB 26 (szerda) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 1-2

A spanyol MARCA beszámolója szerint augusztus hetedikén rendezhetik majd meg a Manchester City – Real Madrid visszavágót a Bajnokok Ligája 2019/2020-as szezonjának nyolcaddöntőjében.

Sajtóértesülések szerint megvan tehát a Bajnokok Ligája visszatérésének napja, és ha valóban aznap játsszák majd a visszavágót, akkor az első meccstől számítva 174 nappal később fogják játszani a visszavágót. A február 26-án rendezett első meccsen Pep Guardiola csapata 2-1 arányban nyert a Santiago Bernabéu stadionban, a hazaiak gólját Isco szerezte, a vendégek közül Gabriel Jesus és De Bruyne voltak eredményesek. A meccs 86. percében Sergio Ramos piros lap kíséretében idő előtt hagyta el a játékteret.

Ami a Real Madridot illeti, addigra már sok heti edzésen túl lennének, és a Bajnokok Ligája visszavágójáig a hátralévő tizenegy bajnoki fordulót is lejátszották már, ha valóban augusztus elején térne vissza a Bajnokok Ligája. A két csapat első meccse után a Manchester City volt a favorit a továbbjutásra, azonban ennyi hónap kihagyás után jelenleg nem lehet megmondani, hogy ha megrendezik a visszavágót, ott ki fog majd jobban kijönni a párharcból.

Azonban még semmi nem hivatalos, a hírek szerint az UEFA május végén dönt majd a versenysorozatok további sorsáról.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend